دانلود پاورپوینت

دانلود فایل های پاورپوینت و ppt pptx doc docx df مقاله

دانلود پاورپوینت

دانلود فایل های پاورپوینت و ppt pptx doc docx df مقاله

منبع تغذیه سوئیچینگ

منبع تغذیه سوئیچینگ

این مطلب در مورد منبع تغذیه سوئیچینگ و در 27 صفحه می باشد و در آن به توضیح مدار تغذیه سوئیچینگ، سیم پیچی، تکنولوژی سوئیچ کننده و غیره پرداخته شده است و در ادامه مطلب قسمتی از متن آورده شده است:

همانطور که میدونید برای راه اندازی یه آمپلی فایر پر قدرت ویا یک دستگاه تلویزیون 220 ولتی  باید به روشی v 13باطری ماشین رو افزایش بدیم بهترین روش برای این کار یه مدار تغذیه سوئیچینگ کنترل شده با مدولاسیون پهنای پالس هستش که با یک آی سی به شماره SG3525 و یا TL494 که هر دو PWM کنترولر هستن امکان پذیر هست. برای اینکه بتونیم حداکثر جریان مورد نیاز رو تامین کنیم هر یک از خروجی های این آی سی بعد از یک طبقه تقویت پوش پول معمولی که بتواند ماس فیت پر قدرتی رو درایو کنند که باز ماس فیت ها هم جریان مورد نیاز در اولیه سیم پیچی رو که بعدا توضیح می دهم تامین نماید.

لازم به ذکر هست که من از آی سی SG3525 استفاده کردم و برای هر خروجی آی سی از دو ماس فیت موازی شده استفاده کردم که در صورت نیاز به جریان بیشتر و یا در صورت افزایش حرارت طبقه قدرت می توان تعداد ماس فیت ها رو بیشتر کرد در ضمن ماس فیت هایی که استفاده میکنید باید هر کدام حداقل جریان نامی 30آمپر به بالا داشته باشند و خیلی سریع باشند همچنین دیودهای مورد استفاده در پل دیود هم باید دیودهای اولترافست با جریان 8آمپر یا بیشتر باشند. سیم پیچ حلقوی بزرگی که تو عکس میبینید برای توان 300وات طراحی شده دو سیم پیچ ایستاده هم فقط فیلتر ورودی و خروجی هستن فید بک مدار که از خروجی +35و-35 گرفته شده فقط در این محدوده ولتاژ کار میکنه برای اینکه بشه مدار رو تو ولتاژ بیشتر از 35ولت استفاده کرد باید نوعی فید بک کاملا ایزوله استفاده کنیم که فید بک با اپتوکوپلر را پیشنهاد میکنم که با دو تا زنر 35ولتی محدود شده باشد.


توضیحات سیم پیچ:
با توجه به این که فرکانس کاری مدار بالا می باشد این امکان به وجود می آید که از ترانسفورماتور های کوچک با هسته فریت برای این مدار استفاده کرد که البته مشکلات خاص خودش رو هم دارد. برای مثال در این فرکانس اثر مقاومت سطحی سیمها چندین برابر بیشتر میشود. و برای رفع این مشکل می توان از چند رشته سیم لاکدار به جای یک رشته سیم با قطر زیاد استفاده کرد برای مثال اگر از سیم نمره1.4 مسی لاکدار برای اولیه سیم پیچ می خواهیم استفاده کنیم می توانیم از هفت رشته سیم 0.2 استفاده کنیم یا چهر رشته سیم 0.4 . که این کار در واقع عین موازی کردن چندید مقاومت با یکدیگر است و باعث کاهش تلفات می شود. همچنین برای هسته حلقوی سیم پیچ حتما از هسته فریت با کیفیت عالی استفاده کنید ترجیحا نوع فریت تان را (ETD )  انتخاب کنید چرا که  (ETD) از نوع (TROID ) در این مدار بهتر جواب خواهد داد  تا تلفات به حداقل برسد ولی با تمرین و تجربه این نسبت در مقدار عددی 1.4 به 2.2 بهتر نتیجه داده در صورت رعایت تمامی این نکته ها می توانید تا 80% بازده از این مدار بگیرید. از ماس فیت های زیادی می توانید در این مدار استفاده کنید من خودم از 4 ماس فیت   IRF3205 استفاده کرده ام که  البته جریان نامی IRFP250 سی و سه آمپر هست و ولتاز نامی آن 200ولت هست و اندازه اش 3 برابر IRF3205 هست و لی جریان نامی      (IRF3205 110)آمپر میباشد و ولتاژ 55 ولت و توان نامی هر دو یکسان من عکسهای نمونه ساخته شده به همراه شماتیکش رو براتون میزارم :   توضیحات مدار آمپلی فایر:
همیشه موقع ساختن آمپلی فایر های قدرت مسئله کیفیت و قطعات نایاب به یک نتیجه ختم میشو د یا کیفیت نداشته ایم یا قطعات را نداریم من تصمیم گرفتم خودم با کمی طراحی و تغییر نقشه های کلاسیک با توجه به قطعات موجود در بازار ایران بهترین آمپلی فایر مورد نظرم رو بسازم متاسفانه ماس فیت های قدرت کانال مثبت انطور که باید و شاید پیدا نکردم وگر نه طرح خیلی خوبی برای آمپلی فایر قدرت با ماس فیت داشتم برای طبقه قدرت این آمپلی فایر از ترانزیستورهای
TIP35D وTIP36D اصل MOROCCO استفاده کردم که نتیجه خوبی هم گرفتم و الانش هم بطور رضایتبخش داره کار میکنه .
Q4 , Q6 وQ5 باید بروی یک هیت سینگ باشند و دیود های D2 , D3 باید ارتباط حرارتی خوبی با این هیت سینگ داشته باشند برای LED موجود در مدار حتما از LED استاندارد قرمز استفاده کنید مقاومت های 3.3 و 0.33 طبقه خروجی باید آجری 5 وات یا بیشتر باشند.
توان خروجی مدار با ولتاژ منبع تغذیه و بار خروجی در ارتباط هست . حداکثر ولتاژ کاری مدار 55-و 55+ و حداقل بار خروجی 4اهم میباشد که در صورت خوب خنک کردن طبقه خروجی توانی معادل حداقل300وات با دیستوریشن کمتر از 0.07% با پاسخ فرکانسی
Hz13 تا40KHz خواهیم داشت. لازم به ذکر است کیفیت و توان خروجی شدیدا به کیفیت و مرغوبیت قطعات بستگی دارد. همه خازن ها را پولی استر 400ولت انتخاب کنید در خرید ترانزیستور ها حساست اقتصادی به خرج ندهید و با کیفیت ترین جنس را بخرید. برای رسیدن به حداکثر کیفیت و قدرت از یک پری امپلی فایر با کیفیت خوب و خروجی در حد 0.7وات استفاده کنید اگر صرفا از این آمپلی فایر برای راه اندازی ساب می خواهید استفاده کنید حتما فیلتر پائین گذری با تعدادی آپ امپ براش ببندید آپ امپ رو NE5532 انتخاب کنید بهترین و با کیفیت ترین آپ امپ همینه( به نظر من) سعی می کنم یه فیلتر پائین گذر هم براتون بذارم.
 

خرید و دانلود | 2,700 تومان گزارش تخلف به پلیس سایت

برای دانلود و یا کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.